Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Aluminium Verkoop Zuid BV: Nieuwe Tibelly Uni XLI collectie met versterkte Infinity-draad
De zonweringdoeken worden volledig naadloos geconfectioneerd.

Aluminium Verkoop Zuid BV: Nieuwe Tibelly Uni XLI collectie met versterkte Infinity-draad

Het moment is daar: Tibelly presenteert de nieuwe Tibelly Uni naadloos collectie! De collectie is bijna volledig uitgevoerd met Infinity-draad, een nieuwe versterkte inslagdraad die zorgt voor een stabieler doek. 

Speciale acrylgaren voor hanggedrag

Deze vernieuwde inslagdraad wordt ‘Infinity-draad’ genoemd, vanaf heden is deze verwerkt in de gehele Tibelly Uni XLI collectie. Het doek is in de inslagrichting uitgevoerd met speciaal veerkrachtig acrylgaren, dat het onevenwicht tussen schering en inslag corrigeert. Deze zogenaamde Infinity-draad heeft een positieve werking op het hanggedrag van het doek en maakt het weefsel stabieler. 

Stalenwaaier van de Tibelly Uni XLI collectie.

Tibelly Uni XLI collectie 

Tibelly’s standaard acryldoek wordt gemaakt uit banen van 120 cm breed. Het vernieuwde Uni XLI doek bestaat echter uit één geheel, waardoor er geen naden meer zichtbaar zijn. Tibelly UNI XLI doek is beschikbaar voor zonweringsystemen met verschillende uitvallen: 165, 200, 250 en 320 cm. De zonweringdoeken worden volledig naadloos geconfectioneerd, om ervoor te zorgen dat de buitenzonwering een nog strakkere uitstraling krijgt. Naast de toevoeging van de versterkte Infinity-draad is er ook een aantal wijzigingen in de kleuren doorgevoerd. Zo zijn er vier nieuwe kleuren met een piqué weving toegevoegd: donker- en staalgrijs, een diepe bruintint en een mooie zandkleur. De nieuwe kleur Mandarijn (T297XLI) is de vervanger voor de oude vertrouwde kleur Oranje (T340XL). Daarnaast zijn de projectkleuren T107XL Geel, T109 Oker en T113 Hardrood, die niet zijn voorzien van de speciale Infinity-draad, enkel nog verkrijgbaar in uitval 165 cm en 200 cm. 

Bij een vernieuwde doekencollectie hoort natuurlijk ook een nieuw stalenboek. Deze is vanaf heden  verkrijgbaar bij onder andere Hylas. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Tibelly.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details