Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Alles om een huis of gebouw te automatiseren’
Nice gateway Yubii Home.

‘Alles om een huis of gebouw te automatiseren’

Automatiseringssystemen voor binnen- en buitenzonwering garanderen een intelligent beheer van zonlicht en temperatuur en maken een woning of kantoor daardoor meer comfortabel. Er kan op energie voor koelen en verwarmingen worden bespaard, met als resultaat een hogere energie-efficiëntie en beperking van de koolstofuitstoot. Nice claimt daarin een doorslaggevende rol te kunnen spelen. 

Kwaliteit

“De producten van Nice onderscheiden zich door hun geavanceerde elektronica, oog voor detail en esthetiek”, zegt accountmanager Sharon Waeytens van Nice Benelux. “Creativiteit ‘Made in Italy’ wordt gecombineerd met kwaliteit en betrouwbaarheid ‘Made in Germany’. Het resultaat zijn producten met een hoge standaard voor wat betreft design, innovatie, functionaliteit en levensduur. Dit is dan ook de reden dat Nice vijf jaar garantie geeft vanaf de productiedatum.” 

Era Quick MSH motor.

Era Quick en Era EasyPlus, de nieuwe drukknopmotoren

Serie EraSH

De Serie EraSH motoren met stervormige kop met een doorsnede van 45 mm voor zonwering, buitenjaloezieën en rolluiken is nieuw in een versie met mechanische eindafslag met drukknoppen. Deze motor heeft volgens Nice een aantal sterke eigenschappen: 

• Snelle installatie– De motor is gebruiksklaar en kan snel worden geïnstalleerd, dankzij de voorgemonteerde kabel en de drukknoppen voor het instellen van de eindpunten. 

• Precieze afstelling van de eindpunten– Met de drukknoppen die corresponderen met de draairichting. Nice gepatenteerd. 

• Connectiviteit– Door het ingebouwde Nice-protocol voor radiocommunicatie zijn de motoren compatibel met alle Nice-gateways. Verbonden met de Yubii Home-gateway is integratie met meer dan 3000 Z-Wave-apparaten mogelijk, evenals stembediening. 

Era Quick MSH

Bij de motor Era Quick MSH is de afstelling van de eindpunten volgens Nice nog eenvoudiger door aparte drukknoppen voor de rotatierichtingen. Door de geïntegreerde printplaat kunnen diverse motoren eenvoudig worden gekoppeld en parallel bestuurd. Een innovatief click-systeem maakt de Era Quick MSH installatievriendelijk. De motor kan bedraad of draadloos met klimaatsensoren worden verbonden. Hij heeft een externe plug-in kabel. 

Era EasyPlus MSH

Deze motor heeft veel eigenschappen die de Era Quick MSH ook heeft, zoals de eenvoudige eindpuntafstelling en verbindingsmogelijkheden. De encodertechnologie garandeert volgens Nice precisie, betrouwbaarheid en behoud van de ingestelde waarden in de tijd. Dankzij de niveauprogrammering zijn meerdere instellingen mogelijk. Praktisch is dat bij een verkeerde keuze de programmering opnieuw begint vanaf het vorige niveau. Alle tot dan toe geprogrammeerde instellingen hoeven dus niet opnieuw te worden geprogrammeerd. De motor heeft een laag verbruik in stand-by en ook de externe plug-in kabel. 

Nice Era Inn Edge S Li-ion batterijmotor.

Nice Era Inn Edge S Li-ion, de draadloze en stille buismotor

Nice Era Inn Edge S Li-ion batterijmotor

De Era Inn Edge S Li-ion is de draadloze, oplaadbare batterijmotor die Nice heeft ontwikkeld voor elke toepassing: rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, projectieschermen enzovoort. Hij heeft een doorsnede van 35 mm en een geïntegreerde oplaadbare batterij, waarvan de status met leds wordt aangegeven. De motor heeft een elektronische eindschakelaar, obstakeldetectie, een ingebouwde radio-ontvanger, instelbare snelheidsregeling en een elektronisch gestuurde softstart-softstop-functie door Smooth Move-technologie. 

“Deze motor is gemakkelijk te installeren en te programmeren”, licht Sharon Waeytens toe. “En het is de perfecte oplossing voor renovaties, omdat er geen bekabeling hoeft te worden aangelegd. De motor is ultra stil – < 35 dB en de motor zorgt voor een perfecte uitlijning, zelfs bij meerdere installaties, door een constante motorsnelheid onder alle belastingen. Hij is leverbaar met de Nice-afstandsbedieningen P1V en P6SV en is compatibel met alle Nice gateways, zoals Yubii Home. Daarmee is integratie met meer dan 3000 Z-Wave apparaten mogelijk, evenals stembediening.” 

Yubii

“Yubii Home is het hart van de nieuwe smart home-ervaring”, meent Sharon Waeytens. “Het is een hub die zorgt voor comfort en veiligheid voor het hele gezin. Met Yubii Home kunnen alle automatiseringen in huis met elkaar en met de eindgebruiker communiceren. De slimme gateway beheert alle slimme apparaten, communiceert ermee, ontvangt gegevens van sensoren, verwerkt ze en geeft een output om passende acties uit te voeren. De eindgebruiker hoeft geen geld uit te geven aan nieuwe installaties, maar vult zijn ecosysteem – of u nu al geautomatiseerde poorten, garagedeuren, jaloezieën, rolluiken, geluidssystemen of wat dan ook betreft – aan met Yubii Home. Automatiseringen en sensoren van Nice, elero en FIBARO zijn compatibel met Yubii Home, zelfs die die al eerder zijn geïnstalleerd, automatiseringen en sensoren van andere merken waarschijnlijk ook.” 

“Met de MyNice Welcome app is huisbediening met de smartphone van in principe overal ter wereld mogelijk”, besluit Sharon Waeytens. “Innovatieve pictogrammen geven aan wat de status is van garagepoorten, zonneschermen, rolluiken enzovoorts. Met de app is het ook mogelijk om scenario’s te maken, bijvoorbeeld voor slapen gaan, opstaan of het huis verlaten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details