Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Aart Roos per 1 mei benoemd tot CEO van Verasol – Outdoor Living Groep BV en neemt deze rol over van Cor den Hartogh

Aart Roos per 1 mei benoemd tot CEO van Verasol – Outdoor Living Groep BV en neemt deze rol over van Cor den Hartogh

Aart Roos, voormalig CEO Koninklijke Auping, neemt de taken over van Cor den Hartogh. Cor den Hartogh heeft bij Verasol ruim 10 jaar aan het roer gestaan en blijft als aandeelhouder betrokken bij Verasol, een portfoliobedrijf in Outdoor Living Group BV van AAC Capital.

Cor den Hartogh heeft als CEO bij Verasol met het bedrijf in een periode van 10 jaar een gezonde groei doorgemaakt. Het aantal medewerkers steeg van 12 in 2010, naar ca. 130 medewerkers anno nu. De afgelopen jaren is de omzet double digit gegroeid, gesteund door de trend van de consument om meer tijd buitenshuis door te brengen en het buitenseizoen te verlengen, door woonruimte in de buitenlucht uit te breiden naar een hoog comfortniveau. Voor de toekomst en een verdere internationale groeiversnelling is er een solide basis.

Aart Roos

Na de overdracht van zijn taken en verantwoordelijkheden aan Aart Roos, blijft Cor den Hartogh na 1 juni in een adviserende en ondersteunende rol beschikbaar voor de directie en de organisatie.

Aart Roos is als Voorzitter van de Raad van Commissarissen sinds oktober 2017 bij Verasol betrokken. Aart Roos heeft in zijn loopbaan diverse management- en directiefuncties bekleed bij verschillende internationaal opererende productie- en retailondernemingen van duurzame consumentengoederen, als laatste als CEO van Koninklijke Auping.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details