Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
3de award in 3 jaar tijd voor Winsol

3de award in 3 jaar tijd voor Winsol

Afgelopen maandag was de langverwachte digitale uitreiking van de R+T Innovation Award. Winsol was 2x genomineerd met de SolarFix screens en SolarBox rolluiken op zonne-energie. Uiteindelijk sleepten we een Gold award in de wacht voor de SolarBox rolluiken. 

SolarBox voorzetrolluiken op zonne-energie: renovatieoplossing, maar ook geschikt voor nieuwbouwprojecten.

Een Gold award voor de SolarBox rolluiken 

Voor Winsol is dat de 3de award in 3 jaar tijd. Vorig jaar ontvingen we een Red Dot Design Award voor de SolarFix screens op zonne-energie, met dezelfde technologie (2 geïntegreerde zonnepanelen + 4 design afwerkingen voor de zonnepanelen), en in 2019 bekroonde de Red Dot jury onze Pergola SO!. 

De jury was lovend over het design van de SolarBox en de manier waarop de 2 zonnepanelen geïntegreerd zijn in de kast. Hierdoor passen deze rolluiken ook bij elke bouwstijl! Uit hun commentaar bleek ook hoe belangrijk producten op zonne-energie zijn voor de toekomst. 

SolarBox, rolluiken op zonne-energie 

Deze voorzetrolluiken op zonne-energie met rechte kast en 2 geïntegreerde zonnepanelen is een duurzame en snelle renovatieoplossing. Het design en de prestaties zijn gebaseerd op de Winsol SolarFix screens (Red Dot Award Winner 2020). 

2 zonnepanelen, 4 Ah batterij met grote opslagcapaciteit, lange levensduur, meer cycli en 4 designafwerkingen

• Standard symmetrisch: zonnepaneel links en rechts 
• Standard asymmetrisch: beide zonnepanelen links of rechts 
• Black Belt: de zonnepanelen zijn verbonden met elkaar via een zwart profiel • Colour: de zonnepanelen zijn bedrukt in dezelfde kleur als de kast 

De SolarBox is beschikbaar in 5 kastdieptes. Dankzij de XSMAX kast met kleinere motor en ander type oprolas krijgen we 40 cm extra oprolhoogte. Grotere rolluiken in een kleinere kast dus. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details