Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
3D-app van markilux biedt nieuwe gebruiksvriendelijke functies

3D-app van markilux biedt nieuwe gebruiksvriendelijke functies

Zonweringen nog gemakkelijker configureren

De Augmented Reality app van markilux, waarmee knikarmschermen en terrasoverkappingen met tablet of smartphone virtueel aan de gevel kunnen worden gemonteerd, is nu uitgebreid met nieuwe functies. Ze maken het configureren nog eenvoudiger en intuïtiever. 

“De het vorig jaar door markilux gelanceerde app is door onze vakpartners en klanten zo goed onthaald dat we hem meteen verder hebben ontwikkeld om hem nog gebruiksvriendelijker te maken”, zegt Christiane Berning, afdelingshoofd voor marketing en business development bij markilux. 

Touch Icons
Positie, hoogte en breedte van een zonwering kunnen met de app in enkele stappen via tablet of smartphone worden gedefinieerd, waarna uit vijftien knikarmschermen en terrasoverkappingen een product kan worden gekozen. Tot nu toe moest in een menu worden vastgelegd hoe een zonwering eruit moest zien. Voortaan wordt rechtstreeks geconfigureerd vanuit de schermweergave middels Touch Icons. “Dit werkt nog intuïtiever”, meent Christiane Berning. “De geconfigureerde zonwering wordt vervolgens opgeslagen en kan worden vergroot, vanuit alle standpunten bekeken en zelfs kan de door de zonwering gegenereerde schaduw worden gesimuleerd. Ook kan er naar andere schermmodellen worden gewisseld.”    

Diminished Reality
Een compleet nieuwe functie is Diminished Reality. Hiermee kan een al bestaande zonwering aan de woning in het weergavescherm worden verwijderd om een mooi beeld van het nieuwe schermmodel te krijgen. 

Naast de live-modus heeft de app een productcatalogus met een gevisualiseerde driedimensionale huisgevels, bedoeld voor situaties waarin de live-modus niet beschikbaar is, bijvoorbeeld bij slecht weer. “Met onze aangepaste app maken we het onze klanten nog gemakkelijker om een zonwering te kiezen”, concludeert Christiane Berning. “Enkele klikken volstaan immers al om model, kleur of uitvoering te wijzigen.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details