Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
2020 STAAT IN HET TEKEN VAN PRODUCTUITBREIDING!

2020 STAAT IN HET TEKEN VAN PRODUCTUITBREIDING!

DEPONTI HEEFT (ALWEER) GROOTSE PLANNEN

Deponti heeft een goed jaar achter de rug en kijkt vol optimisme uit naar het nieuwe seizoen. Dat het bedrijf uit Oss het goed doet in de markt blijkt uit het feit dat Deponti in 2019 opnieuw een FD Gazellen Award heeft gewonnen. Daarmee behoort Deponti voor het vijfde jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De schuttingdelen Grillo zorgen voor meer privacy bij deze overkapping.

 

Kernwaarden garanderen het succes van Deponti

Het Brabantse bedrijf heeft zich in 2019 verder ontwikkeld door zich te focussen op zijn kernwaarden: een op de almaar groeiende vraag afgestemd voorraadniveau, snelle levering aan de dealers en een persoonlijke benadering. Daarnaast is het leveringsprogramma verder uitgebreid. “Terwijl de meeste mensen Deponti al jaren kennen als leverancier van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden, zijn we nu ook steeds meer onze naam in de meubelbranche aan het vestigen”, stelt Kersten tevreden vast. “In 2019 hebben we een webshop ontwikkeld die de voorraad inzichtelijk maakt het bestelproces van de houten meubelen voor eindklanten aanzienlijk vereenvoudigt.”

“We acteren te allen tijde vanuit dezelfde kernwaarden, ongeacht binnen welke branche we actief zijn”, vervolgt Kersten. “Dat is wat Deponti zo uniek maakt! Onze dealers weten wat ze van ons als leverancier kunnen verwachten en we zijn vast van plan om dat ook het volgend jaar weer voor honderd procent waar te maken!”

Terrasoverkapping Bosco, rondom afgesloten met glazen schuifwanden.

 

Uitbreiding op de Europese markt

In het afgelopen jaar heeft Deponti succesvol zijn intrede gedaan op de Engelse markt. In 2020 zal Deponti zich actief inzetten om die positie verder te ontwikkelen. “Engeland is inmiddels het zevende Europese land waar Deponti actief is”, verduidelijkt Kersten. “Op al die markten willen we onze activiteiten gestaag verder ontwikkelen en uitbreiden.”

Terrasoverkapping Pigato, omgetoverd tot een tuinkamer.

 

Nieuwe producten in 2019

In 2019 heeft Deponti zich vooral gefocust op verdieping van het bestaande assortiment, onder andere door meer afmetingen en kleurmogelijkheden aan te bieden. Zo werd geconstateerd dat er vanuit de markt vraag was naar brute aluminium. Het geeft Deponti dealers meer flexibiliteit omdat ze zelf precies die kleur aan de profielen kunnen geven die de eindklant wenst. Op meubelgebied heeft Deponti afgelopen maand succesvol eiken tafelbladen aan het assortiment toegevoegd.

Terrasoverkapping Giallo.

 

Grootse plannen voor 2020

Daarnaast heeft Deponti zich het afgelopen jaar volop op de ontwikkeling van nieuwe producten gericht. “We kunnen en willen hier nog niet te veel over vrijgeven maar kondigen wel al twéé grootste productintroducties aan”, licht Kersten een tipje van de sluier op. “In het eerste kwartaal van 2020 brengen we namelijk een lamellen- en een doekoverkapping op de markt. Verdere details zullen we het komend jaar bekendmaken. Blijf ons dus in de gaten houden. Deponti zal u niet teleurstellen!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details