Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
​20 jaar Totallux
Het spiksplinternieuwe clubhuis.

​20 jaar Totallux

‘Feest in het nieuwe clubhuis’

Ledverlichting in huis, tuin of terrasoverkappingen? Totallux heeft het antwoord. Het bedrijf steekt veel energie in het creëren van langetermijnrelaties. Totallux bestaat dit jaar 20 jaar en is daarnaast recent verhuisd naar hun spiksplinternieuwe clubhuis, zoals ze zelf zeggen. International Sales Manager Stephen Raithel vertelt meer over de verhuizing. 

Totallux is 15 december 2022 officieel verhuisd naar hun nieuwe plekje. Raithel vertelt: “Geen enkele verhuizing gaat zonder slag of stoot, ook die van ons niet. Maar na wat kleine problemen met de aanvoer van materiaal zitten we echt op onze plek. We hebben een showroom vol met onze producten, waarin de huiselijke sfeer de klanten aantrekt om nog even te blijven voor een kop koffie. Dat is precies onze bedoeling. Daarom noemen we het liever een clubhuis dan een showroom.” 

Nieuwe normering

Ledverlichting heeft een nieuwe normering gekregen vanuit Brussel. “De nieuwe normering is lager geschaald. Dat zorgt ervoor dat er weer ruimte is om producten verder te ontwikkelen richting energieklasse A. Led is nu het zuinigste wat er is. Wij zetten ons in om toe te werken naar nóg zuinigere verlichting.” 

Bijna zoals thuis

Het clubhuis heeft een kookeiland en heerlijke loungebanken. Klanten kunnen er een weloverwogen keuze maken over hun aankoop. “Bij ons staat de deur voor klanten altijd open, óók als ze de producten niet bij ons hebben gekocht. Wij proberen de problemen van onze klanten altijd op te lossen. Dat is in onze ogen een belangrijk onderdeel van het bouwen van langdurige relaties.” 

Servicegericht

Service is een van de kernpunten van het bedrijf, vertelt Raithel. “Kwaliteit, service en klantrelaties zijn onze kernpunten. Wij willen onze klanten graag een fijn huiskamergevoel geven. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om alle informatie over ledverlichting voor binnen en buiten in te winnen. In ons clubhuis zien bezoekers hoe alle producten er in het echt uit zien. Het is dan gemakkelijker om voor te stellen hoe het er in – eigen – huis of tuin uit gaat zien.” 

Veel ledverlichting wordt bediend met een app. Apps bieden soms zoveel mogelijkheden dat het kan afschrikken. “In ons clubhuis nemen we de tijd om uit te leggen hoe de app bij een gekozen systeem werkt. Zo creëren we een win-winsituatie voor alle partijen. Klanten weten hoe ze hun systeem moeten installeren, wat ze tijd scheelt bij de montage. En het scheelt ons ook tijd, want er zijn minder klanten die bellen over de programmering van hun nieuwe systeem.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details