Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
1.000e online cursist voor Luxaflex® Academy

1.000e online cursist voor Luxaflex® Academy

De online training van Luxaflex®® Academy. Luxaflex®® heeft inmiddels al de 1.000ste online cursist verwelkomd.

Het raambekledingmerk hecht veel waarde aan het opleiden van haar dealers en biedt sinds maart 2020 al trainingsvideo’s aan voor dealers. Daarbij werd 7 weken geleden gestart met het aanbieden van online cursussen via een livestream. Deze worden zeer goed gewaardeerd en bijgewoond. Om dit te vieren werd de 1.000e cursist Marcel de Winter met zijn collega Marjo van firma De Winter Kleur uit Sliedrecht in het zonnetje gezet en ontvingen zij een verrassing (bloemen en een Google Mini Assistant).

Online bijscholing van Luxaflex®® dealers


Vanuit de nieuwe studio naast de trainingsruimte van de Academy streamen Luxaflex®® dealertrainers Arjan van Alfen, Esther Wagenaar en Eric van der Wende sinds januari van dit jaar hun cursussen via Microsoft Teams. In sessies van ongeveer twee uur worden de cursisten bijgepraat. Naast basiszaken, zoals omgaan met collectieboeken en het prijzenboek, komen ook specifieke trainingen aan bod over bijvoorbeeld toepassingen voor draai-kiepramen en hordeuren. De Academy zorgt ervoor dat dealers op een snelle en efficiënte manier bijleren, waarbij de chatfunctie tijdens de sessies zorgt voor onderlinge interactie.

Jaap-Jene Langevoord, Marketing Manager van Luxaflex®®“Hoewel wij hadden verwacht dat de trainingen online en per video een meerwaarde zouden hebben, zijn we aangenaam verrast door het succes. Gelukkig hebben we snel geschakeld, zodat we onze klanten nu deze service kunnen bieden. Wij hopen overigens snel weer een mix van fysieke en online training aan te kunnen bieden, maar tot die tijd is dit een mooie oplossing.“

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details