Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Terug naar overzicht

Creon Horren

Horren zijn de ideale oplossing voor ongedierte
Wat is het toch prettig om in de zomer de ramen en deuren open te zetten om frisse lucht binnen te krijgen. Hoe houden we vervelende insecten zoals muggen en wespen buiten de deur? De perfecte oplossing tegen ongedierte is een raam- of deurhor. Deze zorgt voor een goede hygiëne in huis en geeft u de zekerheid dat u ’s nachts goed kunt slapen zonder irritante muggen. Bij Creon Kozijnen vindt u een scherp geprijsde hor of hordeur op maat.

Duurzame horren in veel varianten
De Creon horren zijn er in veel varianten. Zoals bijvoorbeeld de inzethor, klemhor, rolhor en ook de plissé hordeur. Alle horren zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een frame van stevig aluminium. Zo kunt u eindeloos genieten van uw duurzame hor. Door het handige klemsysteem zijn ze makkelijk zelf te monteren. Aan de boven- en onderzijde bevindt zich een veer, die zich bij plaatsing vastklemt in de opening. De hor is ook gemakkelijk weer weg te halen, zo kan deze netjes worden opgeborgen voor het volgende jaar.

Te krijgen in verschillende maten en kleuren
Alle horren zijn te krijgen in verschillende breedtes en hoogtes. U kunt kiezen uit de kleuren wit, crème-wit, antracietgrijs, groen, blauw, rood, aluminium en zwartbruin. De inzethorren plaatst u in het kozijn en zijn daardoor de perfecte oplossing voor kunststof draai-kiepramen. Klemhorren zijn zeer geschikt voor aluminium kozijnen. U bevestigt de klemhor eenvoudig met dunne roestvrij stalen klemmen, hierdoor hoeft u niet te boren. Een borstel zorgt voor een goede afdichting. Als een klemhor geplaatst is, blijft het mogelijk om alle standen van het draai-kiepraam te gebruiken.

Een lekker doorgelucht huis zonder insecten
Voor alle soorten ramen is een hor geschikt. Van dakramen en draai-kiepramen tot schuiframen en draairamen. Door gebruik van dik aluminium en sterk gaas zijn de kindvriendelijke rolhorren extra stevig en duurzaam. De windvaste plissé hordeuren hebben een mooi design en stijlvolle uitstraling. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder praktisch, maar is het ook een een mooi item in uw huis. Wij leveren ook speciale plissé hordeuren voor uw schuifpui. Alle horren worden op maat geleverd, zodat ze na levering direct kunnen worden gemonteerd.

Met de Creon horren geniet u op warme zomerdagen van een heerlijk doorgelucht huis. U heeft nooit meer last van ongedierte. Gelukkig is een hor een diervriendelijke oplossing om muggen, wespen of ander ongedierte uit uw huis te weren. Wilt u meer informatie of direct een hor bestellen? Bel ons op (0184 – 760 760) of vul het contactformulier op onze website in.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Insectenwering Adres Sluisweg 2B
3371 EV Hardinxveld-Giessendam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)184 760760 E-mailadres support@creon-online.eu Website creon-kozijnen.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details